Zwangerschapsvervanging huisartsenpraktijk vlakbij Leuven

Vacature geplaatst op 11 feb 2020

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

Groepspraktijk Korbeek
Tiensesteenweg 100
3360 Korbeek-Lo
België

Interesse in deze vacature?

Annelore
Bergé
Functie omschrijving

Huisarts in een groepspraktijk. Voltijdse functie beschikbaar vanaf 23 maart 2020 tem 30 september 2020. Ook deeltijds werk tijdens een deel van deze periode is mogelijk. 

Over de praktijk

Wij werken in een fijne groepspraktijk met 3 jonge huisartsen (2 mannen en 1 vrouw), een deeltijds praktijkassistente en een psychologe. De praktijk ligt centraal in Korbeek-Lo op een boogscheut van Leuven. De bereikbaarheid van de praktijk is zeer goed, ook met openbaar vervoer. 

Onze patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd. Van zevendedagsonderzoek tot opvolging van chronisch zieke ouderen en kleine heelkunde: je kan je als huisarts inhoudelijk zeker uitleven in onze praktijk! Het aantal huisbezoeken is beperkt. 

In de voormiddag is onze praktijkassistente aanwezig en in de namiddag werken we met een antwoordapparaat. Tijdens de middag is er een beluurtje voor medische vragen en bespreken van resultaten. Op deze manier zijn er weinig telefoons tijdens de raadpleging. 

Twee keer per weken zitten we een uurtje samen voor overleg. We bespreken dan casussen en praktische zaken, wat een goede samenwerking oplevert en de continuïteit van zorg zeker bevordert. Als vervangarts ben je uiteraard meer dan welkom om deel te nemen, maar ook dit is bespreekbaar. 

Wachtdienstregeling & werktijden

Je hoeft niet deel te nemen aan de wachtdiensten. 

De werktijden zijn te bespreken! Zowel voltijds al deeltijds werk is mogelijk. 

EMD pakket & consultatiesysteem

We werken in onze praktijk met CareConnect. 

Er is enkel raadpleging na afspraak. Patiënten maken hun afspraken via een online systeem (Digitale Wachtkamer).