Zomerarts

Vacature geplaatst op 7 jun 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Zomerarts Ijzerstreek en Westkust
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

HUISARTSENKRING IJZERSTREEK WESTKUST
Iepersesteenweg 99
8630 Veurne
België

Interesse in deze vacature?

Sofie
Corteel
Functie omschrijving
ZOMERARTS Wat? Om de lokale huisartsen tijdens het toeristisch seizoen te ontlasten opent de huisartsenkring Ijzerstreek en Westkust een vacature voor zomerarts.   In onze regio (De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Veurne, Diksmuide, Alveringem en Lo-Reninge) hebben we een wachtdienst overdag zodat toeristen en inwoners waarvan de eigen huisarts in verlof is, toegang hebben tot een arts.   Voor de praktijken betekent dit echter een grote impact bovenop hun dagelijkse activiteiten. Concreet zoeken we een arts (of meerdere artsen) die ‘praktijk houdt’ in de wachtpost om voor deze groep mensen een aanbod te kunnen voorzien.  
Over de praktijk
Vanuit de Wachtpost in Veurne
Wachtdienstregeling & werktijden
Wanneer? 1 juli tot 15 september. We zoeken 1 of meerdere artsen die deze periode aanwezig kunnen zijn. Op weekdagen, zo gewenst kan de zomerarts uiteraard ook in het weekend shiften doen in de  wachtpost maar dat is geen verplichting.
EMD pakket & consultatiesysteem
Aanbod Je werkt in de wachtpost te Veurne. Alle medisch materiaal en IT is aanwezig. Consultaties op afspraak in een ochtend of namiddagblok (in overleg volgens uw beschikbaarheid). Administratieve en verpleegkundige ondersteuning. Ter beschikking stelling medisch pakket. Stevige forfaitaire dagvergoeding + alle geïnde honoraria (meer info via info@hijw.be)