Wgc De Wille zoekt 3e collega (deeltijds)

Vacature geplaatst op 29 okt 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Kapelstraat 4
2830 Willebroek
België

Interesse in deze vacature?

Tajjiou
Nadia
Functie omschrijving
Omdat onze praktijk goed groeit zijn we op zoek naar een 3e arts om ons team te versterken. We werken allemaal deeltijds en zijn op zoek naar een collega die ook deeltijds wil werken. In principe zijn wij op zoek naar een vaste collega maar iemand die tijdelijk of op proef wil meewerken is ook welkom.
Over de praktijk
Wijkgezondheidscentrum De Wille is geopend sinds 1 september 2016 en biedt toegankelijke en wijkgerichte eerstelijnsgezondheidszorg aan inwoners van heel Willebroek. In het centrum werken de artsen samen met een verpleegkundige en maatschappelijk werkster. Het centrum werkt met het forfaitaire betalingssysteem. Werken in een forfaitair werkende praktijk is niet combineerbaar met een zelfstandige praktijk als huisarts, wel met andere jobs waar niet per prestatie verloond wordt (bv consultaties Kind en Gezin, een lesopdracht, selectie arts Rode Kruis...)
Wachtdienstregeling & werktijden
We maken deel uit van HAK Schelde-Rupel (www.hak-schelde-rupel.be). Tijdens de weekends en feestdagen is de wachtpost N16 open (+-7x12u/jaar). Op weekdagen is er een beurtrol tussen de artsen van Willebroek en Kapelle-op-den-Bos om vanuit de eigen praktijk van wacht te zijn (+-7x/jaar). De werktijden worden in overleg en op een eerlijke manier verdeeld tussen de artsen. Zo heeft elke arts bv 2 vaste avonden per week en wordt vrijdagavond afgewisseld. Met meer artsen kunnen we de avonden nog beter verdelen :).
EMD pakket & consultatiesysteem
We gebruiken Care Connect.  Raadplegingen zijn enkel op afspraak. Er is een voltijds onthaal aanwezig om de telefoons te beantwoorden en de patiënten te ontvangen. Tijdens de corona epidemie wordt de triage door de artsen gedaan tijdens 3 telefonische beluurtjes per dag en hebben we de online afspraken voorlopig geblokkeerd.  In de mate van het mogelijke proberen we zorgsubstitutie te stimuleren. Dit wil zeggen dat een patiënt die bij de arts komt bv voor een bloedname, wondzorg, PCR of EKG meteen kan doorgestuurd worden naar de verpleegkundige. In de toekomst werken we toe naar nog meer taken die gedeeld kunnen worden met verpleging en maatschappelijk werk.