Welke huisarts vervoegt ons Team te Overijse centrum

Vacature geplaatst op 11 mei 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
nieuwe huisarts welkom
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk
J. B. Dekeyserstraat 24 B 003
3090 Overijse
België

Interesse in deze vacature?

Klara
Charlier
Functie omschrijving
Wij zoeken een huisarts die zich op langere termijn wil engageren in een nieuwe groepspraktijk. Starten vanaf augustus is mogelijk, maar HAIO’s die afstuderen in oktober mogen zeker ook van zich laten horen. De huisartsgeneeskunde die we aanbieden aan de patiënten is heel ruim en kan ingevuld worden naar ieders voorkeuren: algemene huisartsgeneeskunde (met gezonde portie EBM), soms gipsen, microscopie, kleine ingrepen, … Een teamgenoot die mee de praktijk verder wil uitbouwen. Initieel bieden wij een halftijdse functie aan, die met de tijd zal uitgroeien tot een voltijdse functie.
Over de praktijk
Wij zijn een team bestaande uit 4 artsen (Man 70j halftijds en verder afbouwend zodra er extra arts komt, Vrouw 49j voltijds, Vrouw 38j voltijds, Vrouw 27j quasi voltijds). (voltijds = 1 vrije dag /week) Ons patiëntenbestand is mooi gevarieerd, waaronder ook een deel anderstalige patiënten (Franstalig, Engelstalig). Vanaf juni 2022 werken wij in onze splinternieuwe en ruime praktijk in Overijse centrum. Hier zijn 3 grote kabinetten en 1 kleiner kabinet (15m2) dat door paramedici zal kunnen gebruikt worden. Er is een ruime wachtzaal en een gemeenschappelijke ruimte/keuken. Wekelijks is er ’s middags een overlegmoment. Wij werken met een online agenda en Care Connect als medisch programma. Een secretariaat of praktijkassistent(e) hebben we voorlopig nog niet, maar dat is wel het doel op termijn. De ruimte is alvast voorzien 😊. Wij wachten nog op uitbreiding van ons team om de stap naar een secretaresse te zetten. Bij telefoonoverlast of tijdens kleine ingrepen werken wij met een telesecretariaat. Onder ons zijn ook 2 praktijkopleiders. In de toekomst zouden we graag terug samenwerken met een Haio, maar we verkiezen eerst een vaste arts extra.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachtdiensten (week en weekend) worden verdeeld in de kring van Overijse. Een wachtpost komt eraan in de nabije toekomst. Werkuren: overeen te komen. Sowieso een halftijdse functie, met uitbreiding.
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD pakket: Care Connect Wij werken steeds op afspraak. Elke voltijdse arts heeft ook 3 à  4 huisbezoekmomenten /week.