Vervaning arts

Vacature geplaatst op 14 jul 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Arts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

Zorgverblijf Ter Duinen
Louisweg 46
8620 Nieuwpoort
België

Interesse in deze vacature?

Katrien
De Beule
Functie omschrijving
  Zorgverblijf TER DUINEN in Nieuwpoort, een herstelverblijf aan de kust, zoekt voor vervanging van de vaste arts, tijdens de maand augustus : Een (huis)arts op zelfstandige  basis, aantal uur bespreekbaar. U staat in voor de eerste consultatie van nieuwe residenten en voor acute consultaties. U werkt samen met een gemotiveerd team aan verpleegkundigen, kinesisten en maatschappelijk werkers. Gratis verblijf in Ter Duinen voor uzelf en eventuele partner is mogelijk. Ook een bediendencontract van bepaalde duur is mogelijk;   Interesse? Contacteer  directie@terduinen.be of bel naar 058 22 33 99 of 058 22 33 98.    
Over de praktijk
Een zorgverblijf houdt in dat we vooral mensen ontvangen die juist ontslagen zijn uit het ziekenhuis, maar nog niet sterk genoeg zijn om naar huis terug te keren. Dit gaat over orthopedie, cardiologie, chirurgie, ... en dit maakt het ook boeiend. Je werkt samen met een team verpleegkundigen, kinesitherapeuten, ergo, sociale dienst.
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden vanaf 9uur tem 16uur met middagpauze, ook overeen te komen. Wachtdienst is overeen te komen, maar enkel maar voor zorgverblijf zelf.
EMD pakket & consultatiesysteem
Care connect