Vervangarts tijdens zwangerschap in Broechem, optie vast

Vacature geplaatst op 1 jul 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Praktijk Zorgnest Broechem
Van den Nestlaan 13
2520 Broechem
België

Interesse in deze vacature?

Bert
Leysen
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een vervangarts voor de collega die op zwangerschapsverlof gaat: graag van december 2024 tot april 2025. Kortere of langere periode bespreekbaar, optie vast.
Over de praktijk
Groeiende multidisciplinaire groepspraktijk, bestaande uit 2 artsen (mannelijke en vrouwelijke collega, resp. 37 en 27 jaar oud), met ondersteuning van een verpleegkundige en een secretaresse, en met genoeg werk voor een derde arts.   Gevarieerde populatie, in het landelijke Broechem (deelgemeente van Ranst), dichtbij Antwerpen en Lier. Wij hechten veel belang aan multidisciplinaire samenwerking, zo hebben we in de praktijk een halve dag per week een kinderpsycholoog en een vroedvrouw. Op regelmatige momenten houden we overleg met de thuisverpleegkundigen van de regio. Financiering per prestatie.   Infrastructuur: drie volledig bemeubelde dokterskabinetten (waarvan één nog vrij is voor de derde collega), een grote wachtzaal, een verpleeglokaal en een secretariaatsruimte.   Goed werkende telefonische ondersteuning via cloudtelefonie, bemand secretariaat van 8u tot 16u door onze secretaresse en verpleegkundige en telesecretariaat van 16u tot 19u. Onze verpleegkundige, aanwezig sinds april 2023, volgde reeds de VIHP opleiding en ondersteunt ons uitgebreid in preventie, chronische patiëntenzorg en administratie. Hierdoor kunnen we onze work-life balans optimaal houden.  Website: www.zorgnest.be
Wachtdienstregeling & werktijden
Goede wachtdienstregeling via HWP Pallieterland te Lier, zowel in de week als in het weekend. Weekwacht start reeds om 18u, op vrijdag om 19u. Werktijden te bespreken, met aandacht voor work-life balans.
EMD pakket & consultatiesysteem
Daktari. Consultaties enkel op afspraak, met bijstand van online agenda (Medici.be), telesecretariaat (Offitel) en cloudtelefonie (Cloud Communications).