Vervangarts gezocht te Beringen centrum wegens zwangerschapsverlof

Vacature geplaatst op 14 nov 2021

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Kom ons jonge team versterken!
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Groepspraktijk 't Hof
Molenveld 15
3580 Beringen
België

Interesse in deze vacature?

Sanne
Vanhees
Functie omschrijving
Omwille van toenemende drukte en naderend zwangerschapsverlof (maart-mei 2022) zijn wij op zoek naar een vervangarts vanaf heden t.e.m. september 2022. Kortere periodes, later starten, halftijds/voltijds werkschema, … alles valt te bespreken.
Over de praktijk
Wij zijn een jonge groepspraktijk bestaande uit vier vaste artsen en een HAIO. De praktijk is centraal gelegen in Beringen Centrum met voldoende parkeerplaats. Wij zijn vlot te bereiken vanuit Hasselt/Genk/Leuven/Antwerpen. Onze twee secretaresses zorgen voor een permanente bemanning van het secretariaat. We worden ook ondersteund door een voltijds praktijkverpleegkundige. Twee avonden per week is er ook een psychologe naar wie we laagdrempelig kunnen doorverwijzen. Er is een aangename en collegiale sfeer met ruimte voor (patiënten)overleg zowel tijdens als naast de geplande vergaderingen.
Wachtdienstregeling & werktijden
We werken enkel op afspraak en hebben een beperkt aantal huisbezoeken. De wachtdienst wordt voorzien door Mijnwachtpost Beringen voor zowel week- als weekendwachten. Er dienen geen wachten overgenomen te worden, maar is wel deze mogelijkheid indien gewenst.
EMD pakket & consultatiesysteem
 We werken met het computerprogramma Health One  en het online afsprakenbeheer is via Doctena.