Vervangarts gezocht te Beringen centrum vanaf 01/10/2021 wegens drukte en zwangerschapsverlof

Vacature geplaatst op 11 sep 2021

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Kom ons jonge team versterken!
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

't Hof
Molenveld 15
3580 Beringen
België

Interesse in deze vacature?

Sanne
Vanhees
Functie omschrijving
Omwille van drukte, het niet vinden van een nieuwe collega-HAIO wegens te weinig kandidaten en een naderend zwangerschapsverlof (maart-mei 2022) zijn wij op zoek naar een vervangarts vanaf oktober 2021 t.e.m. september 2022. Kortere periodes, later starten, halftijds/voltijds werkschema, … alles valt te bespreken.    
Over de praktijk
Wij zijn een jonge groepspraktijk bestaande uit vier vaste artsen en een HAIO. Onze twee secretaresses zorgen voor een permanente bemanning van het secretariaat. We worden  ondersteund door een voltijds praktijkverpleegkundige en enkele avonden per week is er ook een psychologe in huis. We werken enkel op afspraak en hebben een beperkt aantal huisbezoeken. De praktijk is centraal gelegen en vlot bereikbaar vanuit Hasselt - Leuven - Antwerpen - Genk. Er heerst een aangename en collegiale sfeer met ruimte voor (patiënten)overleg, maar ook een lach. Er is de mogelijkheid tot deelname aan onze wekelijkse vergaderingen.   Neem zeker eens een kijkje op onze website: www.huisartsenpraktijkthof.be. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Week- en weekendwachten zijn via Mijnwachtpost Beringen. Er hoeven geen wachten over genomen te worden. Echter bij interesse is hier wel steeds mogelijkheid toe. Over de werktijden is er steeds mogelijkheid tot overleg. Wij staan open voor voorstellen.
EMD pakket & consultatiesysteem
Wij werken met Health One. Voor ICT worden we ondersteund door Lovatech. We gebruiken het online agendasysteem Doctena.