vervangarts gezocht juli en augustus 2022 in regio Leuven (Kessel-Lo)

Vacature geplaatst op 14 jan 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Vervangarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

Wijkgezondheidscentrum De Central
Diestsesteenweg 200
3010 Kessel-Lo
België

Interesse in deze vacature?

Lieve
Vanhaverbeke
Functie omschrijving
Omwille van ouderschapsverlof zoeken we een huisarts voor een vervanging van 1 juli tot 31 augustus 2022 in Wijkgezondheidscentrum De Central vzw te Kessel-Lo. Verloning kan zowel in bediendenstatuut als in zelfstandigenstatuut. We zoeken een arts voor ongeveer 30 uur per week, maar dit aantal is bespreekbaar (meer of minder).    
Over de praktijk
U werkt in een enthousiast multidisciplinair team dat instaat voor de verzorging (curatief en preventief) van een diverse patiëntengroep. Zowel consultaties op het centrum als huisbezoeken behoren tot het takenpakket. Overleg is structureel in de werking ingebouwd. We werken in het forfaitaire betalingssysteem en gebruiken careconnect als goed onderbouwd EMD. Ons huidige team bestaat uit 19 personeelsleden: 4 artsen en een HAIO, 3 kinesisten, 4 verpleegkundigen, 1 praktijkassistente, 1 gezondheidswerker, 1 maatschappelijk werker, 2 administratieve medewerkers, 1 zorgcoördinator en 1 coördinator. Daarnaast is nog een diëtiste, een vroedvrouw en een psycholoog actief in het centrum. Het onthaal wordt bemand door een 15-tal vrijwilligers.
Wachtdienstregeling & werktijden
We zoeken een arts voor ongeveer 30 uur per week, maar dit aantal is bespreekbaar (meer of minder). Er zijn geen wachtdiensten te doen.
EMD pakket & consultatiesysteem
Careconnect.