Vervangarts gezocht in Artsenpraktijk het Poorthuis te Schoten vanaf april 2024

Vacature geplaatst op 16 nov 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

artsenpraktijk het poorthuis
boekenborglei 2
2900 Schoten
België

Interesse in deze vacature?

Heleen
De Vos
Functie omschrijving
Een van de 5 huisartsen van ons team wenst volgend jaar gedurende 6 maanden ouderschapsverlof op te nemen. Ben jij beschikbaar vanaf april tot en met september of voor een gedeelte van deze periode? En wens je samen te werken met 4 fijne collega's? Contacteer ons! Onze manier van werken wordt hieronder beschreven, maar alles is bespreekbaar.      
Over de praktijk
In Januari van dit jaar verhuisden wij naar een volledig gerenoveerde praktijk.  Hier zijn 5 ruime volledig ingerichte kabinetten waarvan dus 1 beschikbaar zal zijn. Onze praktijk is gelegen in de arbeiderswijk "Deuzeld" van Schoten, deze grenst aan Merksem. De patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd (alle leeftijden, verschillende culturen, uiteenlopende ICE...) en er heerst een fijne "volkse" sfeer.
Wachtdienstregeling & werktijden
Meestal beginnen wij om 9u 's ochtends. Elke huisarts doet 1 avondconsultatie.  En wij hebben allen minstens 2 halve dagen per week vrij. Vanaf 18u start de weekwacht op de wachtpost van HANA (gelegen aan Jan palfijn Merksem). 
EMD pakket & consultatiesysteem
Daktari en Doctena agenda Consultatie enkel op afspraak en een minimum aan huisbezoeken. Elke dag is een van de huisartsen beschikbaar voor eventuele acute huisbezoeken. Van de vervangarts wordt niet verwacht dat die de chronische zorg onder vorm van huisbezoeken opneemt. In de namiddag is ons secretariaat gesloten, elke namiddag voorziet 1 van de huisarten (diegene die ook avondconsultatie doet) telefonische permanentie. Het aantal oproepen na de middag is echter zeer beperkt.