(vervang-)arts gezocht

Vacature geplaatst op 12 nov 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
(Vervang-)arts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Vaste functie
Adres

Medisch Huis 't Rondpunt
Borgtstraat 1
2430 Laakdal
België

Interesse in deze vacature?

An
Weerts
Functie omschrijving
Wegens zwangerschap van collega zijn we op zoek naar een (tijdelijke) vervangarts in ons Medisch Huis 't Rondpunt gedurende de periode van 1/5/2023 tem 30/9/2023 (eerdere of latere opstart is ook bespreekbaar).  Optie tot vast contract / het aantal uren is eveneens bespreekbaar. Je wordt als zelfstandige tewerkgesteld met een vastgelegd uurloon bepaald op basis van ervaring en andere parameters. Er zijn geen bijkomende kosten of huurlasten. Bovendien worden administratieve taken eveneens vergoed.
Over de praktijk
Wij bieden een mogelijkheid tot het uitvoeren van EBM in een goed georganiseerd eerstelijnscentrum met sterk uitgebouwde samenwerking tussen artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen.  Er is fulltime secretariaatsondersteuning en aanwezigheid van praktijkmanager, maatschappelijk assistente en beweegcoaches. Verder aanwezigheid van eerstelijnspsychologen, therapeuten, diëtisten, coaches, sexuologe, loopbaanbegeleiders, orthopedagogen, hypnose-therapeute, diabeteseducator, audiologen en optometrist   (meer info op www.medisch-t-huis.be) 
Wachtdienstregeling & werktijden
De praktijk is geopend tussen 8u en 19u. Uurrooster is bespreekbaar. We nemen deel aan de georganiseerde wachtdienst van de zuiderkempen.
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD pakket: Care Conect Alle consultaties zijn op afspraak met ondersteuning van verpleegkundigen.