Vacature Multidisciplinair Centrum W-Care Hoeselt

Vacature geplaatst op 11 feb 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts (en) gezocht voor groepspraktijk in een multidisciplinair centrum.
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Groepspraktijk W-Care
Tongersesteenweg 18 bus 1
3730 Hoeselt
België

Interesse in deze vacature?

Hilde
Dezeure
Functie omschrijving
Onze praktijk is een multidisciplinair centrum , 5 huisartsen in samenwerking met verschillende geneesheer-specialisten. Onze diëtiste en 2 psychologen zijn één dag per week 4 uur aanwezig. Er is een vaste verpleegkundige en 3 praktijkassistentes.   Het gebouw is een toekomstgerichte nieuwbouw en beschikt over 8 ingerichte kabinetten, een spreekruimte, drie wachtruimten, technische laboruimte voor bloedafnames met vaste verpleegkundige, een secretariaat-ontvangstbalie en een keuken met leuk terras. Iedere dag is er een overleg-koffiepauze en wekelijks wordt een lunch voorzien voor het overleg. Elke individuele arts deelt zijn eigen werktijd in, weliswaar in overleg met de andere collega’s. Dit om de continuïteit van de praktijk te kunnen garanderen. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt. Aangename patiënten en werksfeer.  
Wachtdienstregeling & werktijden
Tijdens het weekend en feestdagen wordt verwezen naar de huisartsenwachtpost HWP 37. Er is een georganiseerde rustige weekwacht.
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD systeem: Daktari Online agendasysteem: Ringphone  IT-ondersteuning: Carecoach. Via een aanmeldkiosk kunnen patiënten zich aanmelden.