Vacature huisarts regio Tienen - St Truiden - Diest

Vacature geplaatst op 16 sep 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

huisartsen Geetbets
Glabbeekstraat 3x
25
3450 Geetbets
België

Interesse in deze vacature?

Geert
Vogels
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huisarts om onze groepspraktijk te versterken. Dit mag deeltijds of voltijds zijn.
Over de praktijk
Onze praktijk bestaat uit 2 huisartsen, 1 HAIO, een diëtiste en een voltijds secretariaat. Wij hebben een fijne, vriendelijke patiënten populatie. Onze nadrukken liggen op het uitoefenen van goede geneeskunde, goed en frequent overleg en een goede balans werk-privé. Iedere arts zou moeten kunnen werken op de manier die hem of haar het beste ligt. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden zijn overeen te komen in onderling overleg. Veel is mogelijk. Wij streven naar de beste combinatie werk-privé, die voor ieder wat verschillend is Tijdens de werkweken is  er 2 x per maand een nachtdienst die zeer rustig is In het weekend maken wij deel uit van de wachtpost in Tienen. Dit komt neer op 12 uur wacht per maand in het weekend
EMD pakket & consultatiesysteem
Wij gebruiken Health One als EMD pakket Alle raadplegingen zijn op afspraak, deels online, deels via de secretaresse. Elke arts bepaalt voor zich aan welk tempo hij of zij graag werkt.