Vacature Consultatiebureau Kind en Gezin te Zellik

Vacature geplaatst op 19 jan 2023

Functie
Andere
Functie titel
Consultatiebureau-arts (zelfstandig statuut)
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Type contract
Vaste functie
Adres

Opgroeien - Lokaal Consultatiebureau
Frans Thirrystraat 6
1731 Asse (Zellik)
België

Interesse in deze vacature?

Els
Vernaillen
Functie omschrijving
Als CB-arts voer je ons medisch preventieve programma uit en kom je in contact met heel wat jonge kinderen en gezinnen in een aangename omgeving. Bovendien krijg je ook heel wat interessante opleidingsmogelijkheden over onder meer de ontwikkeling van jonge kinderen. Als consultatiebureau-arts maak je deel uit van het consultatiebureauteam en werk je als zelfstandige arts nauw samen met het lokale team van Kind en Gezin. Zo geef je mee vorm aan het lokale, multidisciplinaire aanbod.  
Over de praktijk
Om als consultatiebureau-arts aan de slag te gaan, heb je een erkenning van Opgroeien nodig. Iedere arts die dat wil, kan die erkenning eenvoudig aanvragen  via www.kindengezin.be:  Bij Professionals kan je meer lezen over de functie CB-arts een overzicht van alle procedures, formulieren en werkinstrumenten. Op de website van Domus Medica, in het themadossier Oproeien kan je ook de nodige linken terugvinden.  Bij vragen over erkenning kan je terecht bij: cbartsen@opgroeien.be
Wachtdienstregeling & werktijden
Elke maandag avond op week 1-2-3-4 Van 16u45 tot 20u15
EMD pakket & consultatiesysteem
Kind en gezin heeft een eigen elektronisch dossier. Een computer met toegang tot dit dossier is ter beschikking op het consultatiebureau.