vacature 3de arts Aartrijke

Vacature geplaatst op 30 apr 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
associatie in duopraktijk
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

tamara vandermeulen
Aartrijksestraat 23
20
8211 Aartrijke
België

Interesse in deze vacature?

Tamara
Vandermeulen
Functie omschrijving
Wij zijn een duopraktijk waarbij 1 arts de pensioenleeftijd heeft bereikt en graag wat zou afbouwen. Wij zoeken dus een 3de arts die ondertussen wil ingroeien in de praktijk  zodanig dat we alle patiënten kunnen blijven helpen en zelfs wat groeien. Ik ben momenteel een nieuw praktijkgebouw aan het bouwen zodat er plaats is voor uitbreiding. Momenteel werken wij vanuit 1 praktijkruimte in het huis van 1 van de artsen. Dit worden er nu 3 ruimtes met secretariaat en parking zonder woonst. Wij zouden daar graag starten in september. Het adres is als van het nieuwe gebouw.  
Over de praktijk
Wij hebben een vaste praktijkmedewerkster die ontfermt over de telefoons en de administratie. Wij werken enkel op afspraak. De patiënten kunnen ook zelf afspraken inplannen.    
Wachtdienstregeling & werktijden
Voor de wachtdienst vallen wij onder de wachtpost van Brugge. Hier doen wij een 4 tal keer 12 uur in het weekend en een 4 tal keer 13 uur tijdens de week. De werktijden zijn vrij bespreekbaar. Momenteel wisselen wij af wie in de vm of in de avond zit daar we slechts 1 ruimte tot onze beschikking hebben.  
EMD pakket & consultatiesysteem
Wij werken via careconnect en hebben een afspraaksysteem online