Uitbreidende duopraktijk in centrum Gent zoekt derde collega huisarts

Vacature geplaatst op 11 aug 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Anders
Adres

Drs. Dooremont-Smekens Huisartsen BV
Lange Steenstraat
75
9000 Gent
België

Interesse in deze vacature?

Virginia
Smekens
Functie omschrijving
Wij zijn een uitbreidende duopraktijk in het centrum van Gent en zoeken hiervoor een derde collega huisarts die deeltijds of voltijds de praktijk kan versterken. Startdatum en uurrooster volledig onderling te bespreken.
Over de praktijk
We zijn een duopraktijk moeder-dochter wat de combinatie van ervaring en innovatie biedt. Eind dit jaar is de verhuis naar een nieuw praktijkgebouw gepland op 300m van de huidige locatie. In de nieuwe praktijkruimte zijn 3 consultatieruimtes, keuken en een afgesloten fietsenberging voorzien. We hebben een multiculturele patiëntenpopulatie met variatie op vlak van leeftijden en sociale achtergronden. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Georganiseerde wachtdiensten in een van de wachtposten van Gent in het weekend en er is een weekwacht voor regio Gent-Noord van thuis uit. We zoeken een deeltijdse of voltijdse collega waarbij een vrije namiddag zeker mogelijk is.
EMD pakket & consultatiesysteem
Als EMD maken we gebruik van Careconnect, als online agenda gebruiken we Medici. Er is een voltijds telesecretariaat en deeltijds administratief bediende in de praktijk aanwezig. Consultaties enkel op afspraak van maandag tot vrijdag. Huisbezoeken zijn in de regio groot Gent en gebeuren meestal met de auto of fiets.