Praktijk Bohemi

Vacature geplaatst op 13 mei 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
multidisciplinaire praktijk in opbouw zoekt huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Bohemi
molenstraat
1
1570 Vollezele
België

Interesse in deze vacature?

Karin
Vergauwen
Functie omschrijving
 Wij zijn op zoek naar een collega voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk. Uitbouw van eigen interesses is zeker mogelijk (opleiding, sportgeneeskunde, kind en gezin, …) Startdatum is bespreekbaar, maar kan onmiddellijk. Neem zeker een kijkje op www.bohemi.be;  
Over de praktijk
Wij werken momenteel met 3 artsen samen in Vollezele. Wij werken nauw samen en overleggen wekelijks. De praktijk is erkend als opleidingspraktijk voor haio’s. Wij zijn recent verhuisd naar ons gloednieuw praktijkgebouw, waar elke arts een eigen ingericht kabinet heeft. Er is ook een paramedisch lokaal, verpleeglokaal, vergaderzaal en dergelijke aanwezig. Wij willen gaan samenwerken met diëtisten, psychologen, diabeteseducators, specialisten, …  Wij streven naar een goede work-life balance. Wij werken met 2 deeltijdse secretaresses. Patiënten maken ook zeer vlot online afspraken via de Introlution agenda. 1x per week in de voormiddag hebben wij een verpleegkundige in de praktijk voor bloedafnames. Er is een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie, met zowel acute als chronische zorg.
Wachtdienstregeling & werktijden
Er is een georganiseerde weekwacht lokaal (vanaf 19u tot 8u), de weekendwacht loopt via wachtpost Pageni (Eizeringen en Ophasselt) Werkschema is bespreekbaar.
EMD pakket & consultatiesysteem
Als EMD gebruiken we Care Connect. Er wordt enkel op afspraak gewerkt