Opvolging voltijds huisarts

Vacature geplaatst op 12 mei 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Overname
Adres

Kerkplein 14
3920 Lommel
België

Interesse in deze vacature?

Jos
De Leeuw
Functie omschrijving
Wij zoeken een voltijdse huisarts die kan starten vanaf juli 2023 in opvolging van één van de huidige artsen. Associatie in het bestaande samenwerkingsverband (3 artsen) is een bespreekbare mogelijkheid.
Over de praktijk
De praktijk is gevestigd in het centrum van Lommel. Naast de drie collega artsen beschikt de praktijk over een voltijds secretariaat, verpleegkundigen en is er een in-house samenwerking met een psycholoog en diëtist. De over te nemen praktijk bevat bij benadering 1400 GMDs en is zeer divers wat samenstelling betreft.
Wachtdienstregeling & werktijden
De weekendwacht is georganiseerd vanuit een wachtpost op de site van het Noorderhart Mariaziekenhuis in Pelt in samenwerking met de wachtpost te Bree. De weekwacht is georganiseerd door de huisartsenkring Lommel.  Op heden werken 2 collega huisartsen voltijds met elk één vrije namiddag en één collega werkt halftijds. Over de werkuren kunnen afspraken worden gemaakt volgens de persoonlijke wensen van de collega's, maar met oog op het verzorgen van de continuïteit van zorg tussen 8u 's morgens en 19u 's avonds op weekdagen.  
EMD pakket & consultatiesysteem
Wij werken met Care Connect als EMD en MYA als agendasysteem. Op heden enkel na telefonische aanmelding via het secretariaat. De optie van online boeking is bespreekbaar.