Nieuwe praktijk in Antwerpen zoekt collega's

Vacature geplaatst op 11 mrt 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

huisartsen paardenmarkt
Paardenmarkt
87
2000 Antwerpen
België

Interesse in deze vacature?

Jolijn
Neels
Functie omschrijving
Wij verhuizen op 1 mei 2023 naar ons nieuw pand op de Italiëlei. Wij gaan van 2 naar 4 kabinetten, dus wij hopen nog enkele collega's te vinden om deze kabinetten te vullen.  Wij zoeken enthousiaste huisartsen met een hart voor de patiënt. We werken volgens EBM en verwachten dat ook van een nieuwe collega. 
Over de praktijk
Dr Jolijn Neels en Dr Jesse Govaerts werken sinds enige tijd in de praktijk Huisartsen Paardenmarkt op de Paardenmarkt 87 in Antwerpen. Gezien het pand daar te klein wordt verhuizen wij nu naar de Italiëlei, alwaar we hopen een grotere, meer multidisciplinaire praktijk uit te bouwen.  Onze huidige populatie is eerder jong, met veel dertigers en studenten.  Het percentage 75 plussers is eerder laag. Wij zien een brede mix van culturen, waaronder veel Portugees-sprekenden. Wij nemen deel aan het stratenplan van 2000 om de instroom van patiënten te regelen.  Wij doen zeer weinig huisbezoeken. Een goede werk-privé balans is voor ons heel belangrijk.   
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachtdienst verloopt in het weekend in huisartsenwachtpost BRABO aan het St-Vincentiusziekenhuis . De weekwacht loopt van 18u tot 8u 's morgens. Je neemt deze van thuis uit waar, maar is meestal rustig.  Je doet een 10-14 tal wachten per jaar.  Werktijdens zijn flexibel en bespreekbaar. Een vrije dag per week is mogelijk. Als je dat wenst, is er ook ruimte voor activiteiten buiten de praktijk (gevangenis, itg, kind en gezin, ea) 
EMD pakket & consultatiesysteem
Wij werken met Care connect, we hebben een halftijdse secretaresse in huis, online agendasysteem. Wij werken alleen op afspraak, telefonische bereikbaarheid is afgelijnd, onze administratief medewerker is van onschatbare waarde.