Nieuwe praktijk in Alveringem zoekt entousiaste collega

Vacature geplaatst op 9 jul 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts voor mogelijks associatie
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Kaatsspelstraat 15
8690 Alveringem
België

Interesse in deze vacature?

Verrue
Christophe
Functie omschrijving
Het betreft een tijdelijk contract met de mogelijkheid om nadien te associeren. De praktijk verhuis naar een nieuwe gebouw 200 meter tov de huidige lokatie en word omgebouw naar een multidisciplinaire praktijk. Hierbij zoeken we nieuwe enthousiaste collega om het project te versterken.
Over de praktijk
Deze praktijk is gelegen in Alveringem een klein 6 min van Veurne , 10 min van Diksmuide een half uur van Brugge. We zijn uitgegroeid van een overgenomen solo praktijk naar een opleidingspraktijk  en hopen te groeien naar een toekomstige multidisciplinaire praktijk.  We doen klassieke huisartsgeneeskunde maar zijn ook gebonden als externe arts voor de ressetlement centrum van Fedasil.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachtdienst gebeurd via de wachtpost in Veurne de wacht tijdens de week starten om 19uur. De dienstregeling betreft consultatie van 8u30-19 uur in blokken (vm-nm en avond) maar er is ruimte voor discussie (wil je maar 3/5 werken of halftijds dit is zeker bespreekbaar). We doen huisbezoeken acuut en chronisch maar het doel is om dit af te bouwen tot het minimum.  
EMD pakket & consultatiesysteem
Care connect en agenda systeem ringphone (word herbekeken)