Nieuwe collega ('s) gezocht voor groepspraktijk in Sint-Denijs (Zwevegem)

Vacature geplaatst op 29 nov 2021

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Nieuwe collega ('s) gezocht voor groepspraktijk in Sint-Denijs (Zwevegem)
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Vaste functie
Adres

Huisartsen Tweeplanke
Dalestraat 69
18
8554 Sint-Denijs
België

Interesse in deze vacature?

Fien
Dendoncker
Functie omschrijving
Onze groepspraktijk met 3 artsen zoekt een nieuwe collega aangezien de oudste collega graag wil genieten van zijn welverdiend pensioen. We zoeken een geëngageerde arts die net als ons een hart heeft voor de patiënten, maar daarbij de balans werk-gezin niet uit het oog verliest.
Over de praktijk
Wij zijn een groeiende groepspraktijk met 3 artsen in het landelijke Sint-Denijs (20 minuutjes rijden van Kortrijk). We worden fantastisch ondersteund door onze secretaresse, Tine, die elke voormiddag present is op de praktijk. Onze patiëntenpopulatie is heel divers qua leeftijd en pathologie. Zin om te werken in een modern praktijkgebouw (4 kabinetten) met jonge, enthousiaste collega’s? Contacteer ons dan zeker!
Wachtdienstregeling & werktijden
We werken enkel op afspraak. Er zijn consultaties mogelijk vanaf 8u30 tot 19u (1 arts per dag werkt zo nodig wat langer door). Huisbezoeken (chronisch en acuut) worden verdeeld onder de collega’s.  Elke week is er 2x patiëntenoverleg. Dagelijks belhalfuur voor patiënten tussen 13u en 13u30 voor resultaten of korte vragen verdeeld onder de collega’s. Werktijden zijn zeker bespreekbaar (bijvoorbeeld vrije voor- of namiddag)! Combinatie met andere opdrachten is bespreekbaar. Wachtdienst in de week lokaal geregeld, van vrijdagavond tot maandagochtend via de wachtpost in Waregem.
EMD pakket & consultatiesysteem
Afspraken via Sanmax/Doctena of telefonisch EMD pakket: CareConnect