nieuwe collega gezocht voor netwerkpraktijk De Link

Vacature geplaatst op 25 feb 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

huisartsenpraktijk De Link
begijnenstraat 44
2300 Turnhout
België

Interesse in deze vacature?

Marleen
Pals
Functie omschrijving
We zijn met onze netwerkpraktijk op zoek naar een voltijds of deeltijds collega om ons team te versterken.
Over de praktijk
Wij zijn een dynamische netwerkpraktijk met grote plannen. Ons team bestaat uit 4 artsen: Griet Goelen, Cathérine Proost, Marleen Pals en Yolanda Hu en 2 voltijdse haio’s. In 2023 zijn we geassocieerd en kregen we een nieuwe naam , maar door gebrek aan een goede locatie werken we voorlopig nog op twee plaatsen. Het plan is om binnen afzienbare tijd in een bouwproject te stappen om een grotere, moderne praktijk uit te bouwen. Wij zijn al jaren een opleidingspraktijk en willen dit in de toekomst graag blijven doen. Jonge huisartsen opleiden geeft een voortdurende incentive om zelf bij te leren en alert te blijven. Kortom het stimuleert levenslang leren.  
Wachtdienstregeling & werktijden
We vinden work-life balans erg belangrijk. Gedurende het leven kan er veel veranderen. Soms is het nodig om wat gas terug te nemen, soms heb je de tijd en energie om meer te werken. Bij ons is dit allemaal bespreekbaar. Regelmatig zijn er grotere vergaderingen om te kijken hoe iedereen zich ziet werken voor de komende tijd. Op deze manier kan je de hoeveelheid werk en de momenten dat je werkt aanpassen in onderling overleg. Dit wil zeggen dat iedereen geeft en neemt. Als basis gebruiken we: één avondconsultatie per week tot 19u, één blok acute huisbezoeken en één blok chronische huisbezoeken. Zowel voltijds als deeltijds is mogelijk. In Turnhout is er een wachtpost zowel voor week als weekendwachten.  je kan kiezen tussen kortere blokken van 6-8 uur of een langer blok van 12-14 uur , dan doe je twee wachtdiensten na elkaar.
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met Care connect  We hebben een electronische agenda die communiceert met care connect : introlution.  We hebben consultatieafspraken die per arts kunnen verschillen van 15 min of 20 min . Elke dag zijn er consulten die op voorhand kunnen ingepland worden , maar ook dagafspraken voor problemen die niet kunnen wachten. In de winter werken we met infectieblokken waarbij de afspraak tijd beperkt is tot 10 min / patiënt , hier kan dan ook enkel dat probleem besproken worden. Onze patiënten zijn van iedereen; de patiënt kan een voorkeur hebben voor een arts , maar in acute situaties is het de arts die beschikbaar is die hen zal verder helpen.