Multidisciplinaire praktijk te Sint-Pauwels zoekt collega-arts

Vacature geplaatst op 23 jan 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Vaste functie
Adres

Praktijk Ter Vierschaar
Gentstraat 14A
9170 Sint-Pauwels
België

Interesse in deze vacature?

Dr. Ann-Sophie
Meul
Functie omschrijving
Ons team van twee voltijdse huisartsen, één deeltijdse huisarts, een HAIO, psychologe en secretaresse zoekt een collega huisarts om het team deeltijds of voltijds te versterken.
Over de praktijk
In 2021 werd onze praktijk grondig gerenoveerd waardoor wij momenteel over vier kabinetten beschikken, twee wachtruimten, een keuken en een secretariaat. In de voormiddag is de secretaresse aanwezig van 8u tot 12u. Onze psychologe is één dag per week aanwezig van 9u tot 19u. We trachten onze huisbezoeken tot een minimum te herleiden waardoor we ons vooral op consultaties in de praktijk kunnen toespitsen.   https://praktijktervierschaar.be/ 
Wachtdienstregeling & werktijden
Tijdens het weekend en feestdagen wordt verwezen naar de huisartsenwachtpost. Van maandag tot donderdag vindt de weekwacht plaats. De regio omvat Sint-Pauwels, Kemzeke, Stekene en Klein-Sinaai. Hiervoor is elke arts gemiddeld één maal per maand verantwoordelijk. Elke individuele arts deelt zijn eigen werktijd in, weliswaar in overleg met de andere collega's. Dit om de continuïteit van de praktijk te kunnen garanderen. De meeste collega's starten om 8u30, om 19u gaat de wachtdienst in.
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met Care Connect en als agendasysteem gebruiken we MYA. Voor verdere IT-ondersteuning maken wij gebruik van EGEO.