Leuke collega gezocht

Vacature geplaatst op 26 mei 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

Raymedi
Dorpstraat
10
1701 Itterbeek
België

Interesse in deze vacature?

Gretel
Van Esch
Functie omschrijving
Huisartspraktijk Raymedi (www.raymedi.be) in Itterbeek zoekt een 2e vaste huisarts met mogelijkheid tot associatie vanaf 1/08/2023. Ook andere samenwerkingsverbanden zijn bespreekbaar. Wie zoek ik: Een vrolijke, gemotiveerde en goed opgeleide collega, die met veel goesting en liefde voor de huisartsgeneeskunde verder wil bouwen aan de eerstelijns gezondheidszorg in onze regio.  
Over de praktijk
Ik startte de praktijk solo op in september 2019 en maakte hiermee mijn eigen droom waar.  Intussen is Raymedi uit de kinderschoenen gegroeid en is het tijd voor een volgende stap: een nieuwe collega zoeken om samen de praktijk uit te bouwen tot een duopraktijk.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wat bied ik: -consultaties volledig op afspraak in een aangenaam en modern praktijkgebouw -ondersteuning van een secretariaat (telefoonoproepen en administratie) -gevarieerde en aangename patiëntenpopulatie. -Brussel is om de hoek, het mooie en landelijke Pajottenland ligt in de achtertuin. - evidence-based geneeskunde, met een dosis pragmatisme en menselijkheid. -goed ingevuld EMD (Care connect) - regionale weekwacht (Dilbeek, Itterbeek, Schepdaal) en wachtpost in de regio (Lennik/Ophasselt). -Interessante financiële voorwaarden, grote eigen consultatieruimte die naar eigen smaak, op onze kosten, mag worden ingericht.