Jonge huisartsenpraktijk zoekt nieuwe collega

Vacature geplaatst op 25 mei 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk Lange Velden
HELMKRUIDSTRAAT
12
9032 GENT
België

Interesse in deze vacature?

Eva
Hoet
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega huisarts om onze groepspraktijk verder uit te bouwen. Wij zijn een team van 2 jonge artsen. Onze visie: jonge blik, EBM, inzetten op preventie en educatie bij patiënten, veel zelf doen als huisarts, open communicatie met collega’s en patiënten, goede work-life balance, regelmatig overleg, goede organisatie, streven naar up-to-date dossiers, gemoedelijke en huiselijke sfeer. Het belangrijkste is, zich goed voelen.
Over de praktijk
De praktijk is gestart in mei 2020 en is gelegen in een relatief jonge en rustige wijk in Wondelgem. De patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd met heel wat jonge gezinnen. Aanwezigheid van 4 kabinetten + 2 wachtzalen + kitchenette + onthaal (nog geen secretaresse), lift. Je beschikt over een volledig medisch uitgerust kabinet (onderzoekstafel, bureau, laptop, onderzoeksmateriaal,…). Aanwezigheid van ECG toestel, CRP toestel, microscoop, doppler, spirometer,… Je hoeft zelf niets te voorzien. Gezien de sterk toenemende patiëntenpopulatie zij wij op zoek naar een 3de collega. Momenteel is ook een psycholoog werkzaam in de praktijk. Vanaf augustus komt er een podoloog bij. We streven dus naar een multidisciplinaire praktijk. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden: overeen te komen. Wij werken momenteel 4/5 met elk een dag vrij in de week. Zeer flexibele uren, alles is bespreekbaar. Wachtdienst volgens HVG. Goed geregeld. Maandelijkse huurprijs. Startdatum: voorkeur september 2023.
EMD pakket & consultatiesysteem
Care Connect (EMD) en Progenda (online agendasysteem) – Wachtkamerschermen – Uitgebreide telefonie.