Jonge huisartsenpraktijk zoekt 4de collega

Vacature geplaatst op 24 nov 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Vaste functie
Adres

HAP Lange Velden
Helmkruidstraat 12
Wondelgem
9000 Gent
België

Interesse in deze vacature?

Eva
Hoet
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve collega huisarts om onze groepspraktijk verder uit te bouwen. Wij zijn een team van 3 jonge artsen. Onze visie: jonge blik, EBM, inzetten op preventie en educatie bij patiënten, veel zelf doen als huisarts, open communicatie met collega's en patiënten, goede work-life balance, regelmatig overleg, goede organisatie, streven naar up-to-date dossiers, gemoedelijke en huiselijke sfeer. We werken met een draaiboek waarin we onze ideeën en visie wekelijks bijsturen.  Het belangrijkste is, zich goed voelen. 'S middags samen lunchen, maandelijks een activiteit of een wandelingetje tussen de consultaties door, is onderdeel van onze werksfeer. Ben je een creatief persoon en wil je graag meewerken aan de uitbouw en organisatie van onze praktijk? Dan is deze plek zeker iets voor jou!
Over de praktijk
De praktijk is gestart in mei 2020 en is gelegen in een relatief jonge en rustige wijk in Wondelgem. De patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd met heel wat jonge gezinnen.  Aanwezigheid van 4 kabinetten + 2 wachtzalen + kitchenette + onthaal (secretaresse in de nabije toekomst), lift.  Je beschikt over een volledig medisch uitgerust kabinet (onderzoekstafel, bureau, laptop, onderzoeksmateriaal ,...). Huurprijs per maand met GMD pooling. Aanwezigheid van ECG toestel, CRP toestel, microscoop, doppler, spirometer,...  Je hoeft zelf niets te voorzien. Afstand van centrum Gent is 15 min zowel met de fiets als met de auto... Gezien de sterk toenemende patiëntenpopulatie zijn wij op zoek naar een 4de collega. Er is uitbreidingsmogelijkheid tot een multidisciplinaire groepspraktijk. Momenteel is er nog geen patiëntenstop. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden: overeen te komen. Wij werken momenteel 4/5 met elk een dag vrij in de week. Zeer flexibele uren, alles is bespreekbaar. Wij werken enkel op afspraak. Geen consultaties meer na 19h! Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt en binnen een straal van 5 km gehouden. Zeker doenbaar met de  fiets.  Wachtdienst volgens HVG. Goed geregeld.  Startdatum 2023
EMD pakket & consultatiesysteem
Care Connect (EMD) en Progenda (zeer uitgebreid online agendasysteem) - Wachtkamerschermen - uitgebreide telefonie (keuzemenu's, ...)