Huisarts/HAIO

Vacature geplaatst op 3 mei 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

huisartsenpraktijk
Medi-mine
Buitenlaan 11
3600 Genk
België

Interesse in deze vacature?

Nancy
dr. Verhoeven
Functie omschrijving
We zijn op zoek naar een nieuwe collega: afgestudeerde huisarts  U heeft veel mogelijkheden tot stellen van eigen diagnostiek zoals labobepalingen (ophaling labostalen 3x/d), laagdrempelige mogelijkheid tot samenwerking met radiologie en technische onderzoeken/handelingen (spirometrie, ECG , 24u bloeddrukmeting, cryotherapie, gipsen, kleine ingrepen, etc...). De patiëntendossiers zijn gedeeld en er is een wekelijks overlegmoment voor interessante en complexere casussen.  
Over de praktijk
Medi-mine is een drukke en leerrijke praktijk met 7 artsen waaronder 2 HAIO's, ieder gespecialiseerd in zijn vak. Onze gevarieerde patiëntenpopulatie zorgt voor interessante pathologieën en leermomenten. De artsen worden ondersteund door een medisch secretaresse en drie verpleegkundigen. Onze praktijk is blijven groeien waardoor we op zoek zijn naar versterking.
Wachtdienstregeling & werktijden
Uw werktijden in de praktijk worden samen in overeenstemming met de artsen besproken. We zijn op zoek naar een voltijdse arts of HAIO. De wachtdienst is goed georganiseerd. Zowel binnen de wachtpost door de week als in het weekend. 
EMD pakket & consultatiesysteem
Patiënten komen steeds op afspraak. Afspraken boeken kan zowel via de website als telefonisch via onze robotstem. Het secretariaat is ook beschikbaar van 08u tot 19u. Binnen de praktijk werken we met verschillende IT-programma's zoals CareConnect, Helena pro, online agenda, etc. Een externe firma biedt ons ondersteuning bij problemen. Verder kan U ons bezoeken op de website www.medi-mine.be, LinkedIn en onze facebookpagina en Instagram.