Huisartsenpraktijk te Moerzeke zoekt een enthousiaste collega om ons team te versterken

Vacature geplaatst op 10 mrt 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Vaste Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Vaste functie
Adres

Dorp 33
9220 Moerzeke
België

Interesse in deze vacature?

Evelien
Van den Branden
Functie omschrijving
Wij zijn een groep enthousiaste huisartsen die op zoek is naar een vaste collega om ons team te versterken! Onze praktijk bestaat uit 4 vaste artsen en 3 onthaalmedewerkers. Ons doel is kwaliteitsvolle zorg te verlenen aan onze patiënten met voldoende aandacht voor het welzijn en work-life balance van de artsen. We stellen ons steeds collegiaal en flexibel op tegenover elkaar om het zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Kom jij ons team versterken? Twijfel niet om ons te contacteren!
Over de praktijk
Elke arts beschikt over een eigen praktijkruimte. Het uurrooster is in onderling overleg te bepalen. Er is voltijds secretariaat aanwezig in praktijk van 8-19u. Wekelijks hebben we een vast overlegmoment met alle artsen inclusief ontbijt :-).  Daarnaast ook veel mogelijkheid om tussendoor te overleggen.  We hebben een leuke en gevarieerde patiëntenpopulatie. We werken in een aangename werksfeer en werkomgeving in recent gerenoveerde pastorijwoning, gelegen op het dorpsplein van Moerzeke, een landelijke gemeente met mooie natuur.  
Wachtdienstregeling & werktijden
Wachtdiensten: in het weekend via Wachtpost Vehamed Dendermonde. In de week verdeeld over het wachtgebied Hamme-Moerzeke-Grembergen.
EMD pakket & consultatiesysteem
Software programma: Care Connect / Online agendasysteem: Introlution