Huisartsenpraktijk Loksbergen (Halen) zoekt nieuwe collega

Vacature geplaatst op 29 sep 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk Loksbergen
Kauwplasstraat 3
3545 Loksbergen
België

Interesse in deze vacature?

Frédéric
Cloots
Functie omschrijving
Wij zijn Frédéric Cloots en Joost De Vriese, twee jonge artsen die op zoek zijn naar een (of meerdere) nieuwe collega’s om ons team te versterken. Begin 2021 ging onze oudste collega op pensioen. In de loop van dit jaar viel een andere collega definitief uit. Daarom hebben we zeker voldoende ruimte voor een nieuwe collega. Zowel deel- of voltijds werken is een optie.
Over de praktijk
De praktijk ‘Huisartsen Loksbergen’ evolueerde van een solopraktijk naar een groepspraktijk in 2013. We zijn een landelijk gelegen praktijk met een zeer groot en gevarieerd patiëntenbestand. We zien patiënten van alle leeftijden op consultatie met diverse pathologieën. We doen regelmatig kleine heelkunde en er zijn heel wat technische mogelijkheden: echografie, tympanometrie, microscopie, audiometrie,… Sinds 2019 zijn wij in een volledige nieuwbouw gevestigd met drie mooie ruime geklimatiseerde kabinetten die ons toelaten om comfortabel te werken. Ook voor de patiënt bieden ze alle comfort. Er is een ruime wachtzaal en minder validen toilet voorzien. Op de bovenverdieping is er een vergader-/verpoosruimte, naast twee extra kabinetten. Recent zijn we uitgebreid naar een multidisciplinaire praktijk met praktijkassistentie ter ondersteuning van de artsen. Daarnaast draagt de praktijkassistente ook bij aan de kwaliteit van zorg (programmatorische preventie, nauwere opvolging diabetici of chronische nierinsufficiënten,…). Bovendien is er wekelijks ook een diëtiste en psycholoog aanwezig in onze praktijk, wat nauwe opvolging van bepaalde pathologieën eenvoudig maakt. Na definitieve uitval van een collega zijn we momenteel met twee (drie) artsen in de praktijk. De agenda wordt beheerd door twee halftijdse secretaresses. Er wordt enkel op afspraak gewerkt om een duidelijk overzicht te kunnen bewaren. Een goed evenwicht tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk dus het uurrooster is bespreekbaar.
Wachtdienstregeling & werktijden
  • Enkel op afspraak, huisbezoeken in de namiddag of voormiddag
  • Uurrooster in onderling overleg te bepalen, alle opties zijn te overwegen
  • Weekwacht in wachtpost in Beringen van 18h00 tot 8h00 (2-3/jaar)
  • Weekendwacht in Mijn-Wachtpost Beringen (12 uur, ca. 7 maal per jaar)
EMD pakket & consultatiesysteem
  • De uitrusting en organisatie omvatten o.a. online afsprakensysteem, CareConnect, secretariaat, echografie, ECG toestel, spirometrie, microscopie, audiometrie, tympanometrie en wekelijks overlegmoment
  • We streven ook naar multidisciplinair overleg oa met de lokale apotheek (maandelijks) en belangrijkste verpleegkundige groepen (drie maandelijks)
  • Eigen website www.huisartsen-loksbergen.be