Huisartsenpraktijk Heparts zoekt collega voor vervanging

Vacature geplaatst op 27 feb 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Huisartsenpraktijk Heparts
Frankendijk 8
3971 Heppen
België

Interesse in deze vacature?

Valerie
Wauteraerts
Functie omschrijving
Groepspraktijk Heparts te Heppen - Leopoldsburg  is op zoek naar een gemotiveerde collega om op te treden als vervangarts tijdens de periode september 2024 t.e.m. februari 2025. Naar aanleiding van een tijdelijke afwezigheid van 1 van onze vaste collega’s en nakende pensionering van 1 van de andere huisartsen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste arts om ons een tijdje te ondersteunen. Er bestaat een mogelijkheid tot vaste associatie nadien, met interessante instapvoorwaarden en directe werkzekerheid.
Over de praktijk
We zijn een jong en gedreven team van 6 huisartsen, waarvan 2 artsen eveneens praktijkopleider zijn. Wij beschikken over een voltijds secretariaat om de telefoondruk laag te houden. We werken in een modern praktijkgebouw met 5 ruime kabinetten, waarvan 1 consultatieruimte occasioneel bezet wordt door een paramedicus (logopediste, psychologe). We hechten belang aan evidence-based werken, een goede work-life balance, laagdrempelige zorg en een fijne werksfeer met open communicatie. We doen dan ook wekelijks een teamvergadering.
Wachtdienstregeling & werktijden
Er is een georganiseerde week- en weekendwacht in de wachtpost van de regio (Mijn Wachtpost Beringen). Het werkschema en verlof wordt steeds in onderling overleg geregeld.
EMD pakket & consultatiesysteem
Wat betreft het medisch programma maken we gebruik van HealthOne, als agendasysteem hanteren we Introlution. We werken volledig op afspraak.