Huisartsenpraktijk Den Waterboord zoekt derde vaste collega huisarts.

Vacature geplaatst op 20 jun 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts gezocht voor associatie met de reeds twee aanwezige huisartsen
Type samenwerking
Deeltijds
Voltijds
Type contract
Associatie
Adres

Huisartsenpraktijk Den Waterboord
Aalterstraat 5
8755 Ruiselede
België

Interesse in deze vacature?

Kurt
Heldenbergh
Functie omschrijving
   Enthousiaste  jonge collega gezocht om in samenwerking met de twee reeds aanwezige huisartsen de praktijk te helpen dragen. Het betreft een voltijdse  betrekking waarbij de werkuren in overleg met de reeds aanwezige huisartsen te bespreken zijn. De praktijk kent ook ook  gedeelte sportgeneeskundige pathologie. Interesse in sportgeneeskunde strekt dan ook tot aanbeveling maar is zeker geen must. Binnen de praktijk werkt u samen in een jong dynamisch team bestaande uit 2 huisartsen, een verpleegkundige, een onthaalmedewerktster en een praktijkassistente. Daarnaast zijn i de praktijk ook nog 4 tandartsen werkzaam.
Over de praktijk
   De volledig vernieuwde praktijk is gelegen in een landelijk gebied tussen Brugge en Gent . De praktijk is vlot bereikbaar (dicht bij afrit van E40 gelegen). De praktijk kent een gevarieerde populatie waarbij alle aspecten van huisartsgeneeskundige praktijd aan bod komen.
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden: in overleg met de aanwezige huisartsen, aandacht voor een goede work/life balance . Wachtdienstregelijk : tijdens de week : regionale weekwacht ( binnenkort via wachtpost)                                         tijdens het weekend : deelname aan wachtdienst via wachtpost van de regio
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD : CareConnect GP agenda : introlution praktijk: www.denwaterboord.be