Huisarts voor WGC De Zilveren Knoop Lier

Vacature geplaatst op 6 apr 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Erkend geaccrediteerd huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

WGC De Zilveren Knoop
Brouwerijstraat 3
2500 Lier
België

Interesse in deze vacature?

Annick
Dewinter
Functie omschrijving
Wij zoeken op zeer korte termijn een enthousiaste collega. Het wijkgezondheidscentrum is multidisciplinair en werkt met het forfaitair betalingssysteem. Wij bieden een aangename werkplek en een degelijke verloning in dienstverband vanaf juni 2021, als vervanging voor een huisarts die voorlopig één jaar naar het buitenland gaat.
Over de praktijk
Het huisartsenteam is de spil van het centrum. Samen met 2 collega's verleen je medische eerstelijnszorg aan onze patiënten. Naast raadplegingen en huisbezoeken wordt tijd voorzien voor overleg en administratieve taken. Je werkt intensief samen met de sociaal verpleegkundigen; een administratief team zorgt voor het onthaal, afsprakenbeheer en ondersteuning. Wij werken met het forfaitair betalingssysteem. Alle wijkgezondheidscentra onderschrijven een gemeenschappelijk concept. Zij willen met hun werking bijdragen aan een open, solidaire, rechtvaardige en duurzame samenleving met aandacht voor diversiteit in al zijn aspecten. Bij het organiseren en aanbieden van zorg hanteert het wijkgezondheidscentrum het principe van het proportioneel universalisme. Het aanbod wordt kwalitatief en kwantitatief afgestemd op de zorgnood van patiënten en wijkbewoners.
Wachtdienstregeling & werktijden
Wij bieden een tijdelijke betrekking in dienstverband (bediendencontract), verloning volgens IFIC barema 1.93/20, maaltijdcheques, alle lidgelden en verzekeringen ten laste van het WGC. Zelfs één dag per week is bespreekbaar. Tijdelijke vervanging als zelfstandige is bespreekbaar. Extra vergoedde wachtdiensten in regio Lier; zeer goed uitgeruste wachtpost voor weekendwachten. Vast dienstverband is achteraf eventueel mogelijk.
EMD pakket & consultatiesysteem
De missie en visie van de wijkgezondheidscentra onderschrijven (zie www.vwgc.be ) Bewust en exclusief kiezen voor forfaitaire geneeskunde (een korte termijn als zelfstandige is eventueel mogelijk) Overtuigd van een open en constructieve structurele multidisciplinaire samenwerking Werken met EMD (CareConnect) en andere toepassingen van e-health Doordrongen van het belang van Evidence Based Medicine