Huisarts gezocht voor praktijk in Harelbeke-Hulste

Vacature geplaatst op 29 mrt 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Huisartsenpraktijk De Hulst
Brugsestraat 93
8531 Hulste
België

Interesse in deze vacature?

Frederik
Goemaere
Functie omschrijving
Huisarts gezocht om ons multidisciplinair team te versterken.  Werktijden zijn volledig bespreekbaar. 
Over de praktijk
Onze dynamische praktijk is gelegen te Harelbeke-Hulste tussen Waregem en Kortrijk.  De praktijk bestaat momenteel uit 1 vaste arts, 1 verpleegkundige die momenteel ook instaat voor het secretariaat en 1 HAIO.  De bedoeling is om uit te breiden met een apart secretariaat.  De patiëntenpopulatie is zeer divers.  Huisbezoeken worden tot een minimum herleid.  In de praktijk staan kwaliteit van zorg en continue opleiding centraal.   De praktijkgebouw omvat momenteel 2 kabinetten en 1 secretariaat/verpleeglokaal, maar er wordt momenteel werk gemaakt van een nieuw te bouwen praktijkgebouw op een honderdtal meter van de huidige praktijk.  In dit gebouw is er plaats voor 1 secretariaat, 3 volwaardige kabinetten en 1 keuken/vergaderlokaal. Eventuele latere uitbreiding is mogelijk. Participatie in dit gebouw is bespreekbaar, maar geen verplichting.   Binnen de praktijk hechten we veel belang aan open communicatie, een gemoedelijke sfeer en vertrouwen in elkaar.      
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden zijn volledig bespreekbaar. De wachtdienst in het weekend (van vrijdag 18u tot maandag 8u) wordt voorzien in de huisartsenwachtpost te Kortrijk.  De weekwacht wordt voorzien via het wachtdienstonderdeel Harelbeke en gebeurt vanuit de eigen praktijk/huis.
EMD pakket & consultatiesysteem
Consultaties zijn volledig op afspraak.   Afspraken kunnen online en telefonisch geboekt worden. Huisbezoeken worden tot een minimum herleid.  We werken met CareConnect als EMD-pakket.