Huisarts gezocht voor opstartende multidisciplinaire groepspraktijk te Dworp

Vacature geplaatst op 14 sep 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Voltijds
Type contract
Associatie
Vaste functie
Adres

Alsembergsesteenweg 830
1653 Dworp
België

Interesse in deze vacature?

Maarten
Couturier
Functie omschrijving
  • Wie ben ik?
    • Mijn naam is Maarten Couturier, momenteel nog huisarts en sportarts in het Leuvense. Eind 2023/begin 2024 verhuizen mijn gezin en ik naar de regio Halle.
  • Over de praktijk
    • De plannen voor een ruime nieuwbouwpraktijk zijn in ontwikkeling. Ze is goed gelegen in Dworp, met zicht op het provinciale domein van Huizingen. Het betreft een multidisciplinaire praktijk van artsen en kinesisten met ruimte voor andere paramedische specialismen (psychologie, diëtetiek). Het ‘artsenverdiep’ voldoet aan alle checks van een moderne en comfortabele huisartsenpraktijk: 4 ruime kabinetten met natuurlijke lichtinval, een keuken, ruimte voor secretariaat, scheiding tussen ‘rust- en onrustzone’… We beschikken zelfs over een tuin.
  • Samenwerking
    • Wegens het bestaande artsentekort in de regio en de nakende pensionering van enkele directe collega’s lijkt het mij opportuun om onmiddellijk met 2 voltijdse artsen te starten. Je hebt dus de kans om de praktijk mee te laten groeien en verder vorm te geven naar je eigen wensen.
Zelf interesse? Of ken je mensen (die mensen kennen) die mogelijk geïnteresseerd zouden kunnen zijn? Neem dan zeker contact op via couturier.maarten92@gmail.com of 0475/90.61.42.