Huisarts centrum Gent

Vacature geplaatst op 6 apr 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts voor groei praktijk / overname
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Overname
Vaste functie
Adres

Gewad 28
9000 Gent
België

Interesse in deze vacature?

Sigrid
Eeckhout
Functie omschrijving
We zoeken een enthousiaste collega om huisartsenpraktijk Gewad verder uit te bouwen als associé in een prachtig nieuw pand vanaf eind 2021 / begin 2022. Voltijds of deeltijds, dit is bespreekbaar.
Over de praktijk
Wij zijn een groepspraktijk met 3 artsen (2 jonge artsen die er respectievelijk 6 en 3 jaar werken en 1 oudere collega die 40 jaar geleden de praktijk mee opgericht heeft). Begin 2022 verhuist de praktijk naar een prachtig nieuw pand (herenhuis) in de Burgstraat met drie consultatieruimtes. Vanaf dan zal er met een secretariaat gewerkt worden (naast de online agenda). De nieuwe arts kan dus mee  de keuzes bepalen rond deze nieuwe fase voor de praktijk. De praktijk groeit volop, o.a. door recent stoppen van verschillende huisartsen in de buurt en één van de drie artsen van de praktijk zal ook op vrij korte termijn, binnen 1 of enkele jaren, op pensioen gaan. De nieuwe, grotere praktijk biedt veel mogelijkheden voor uitbreiding en eventueel ook samenwerking met een paramedicus. We hebben een gevarieerd en zeer aangenaam “goed opgevoed” patiëntenbestand met een beperkt aantal huisbezoeken. Er zijn verschillende rusthuizen binnen een straal van 500m, dus het is zeker mogelijk om toch veel chronische patiënten te zien indien gewenst. Wij doen de huisbezoeken met de fiets. We vinden het belangrijk om evidence-based te werken. Om de twee weken is er een overleg. We hebben een goeie relatie onderling en vinden deze goede sfeer en een vleugje humor belangrijk. We staan ook op een haalbare work-life balance. GMD’s en kosten worden gedeeld volgens het percentage dat er gewerkt wordt.
Wachtdienstregeling & werktijden
Goed georganiseerd wachtsysteem via de HVG. Weekendwachten in de wachtpost. 5-tal weekwachten per jaar
EMD pakket & consultatiesysteem
CareConnect. We werken met eTarificatie, voldoen aan alle criteria voor de geïntegreerde praktijkpremie. Online agenda via Medici. Er wordt enkel op afspraak gewerkt.