Huisarts centrum Brussel - Groepspraktijk De Beurs

Vacature geplaatst op 5 jun 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

Groepspraktijk De Beurs
Kleerkopersstraat 15-17
1000 Brussel
België

Interesse in deze vacature?

Charlotte
Goemaere
Functie omschrijving
Recent is deze nieuwe groepspraktijk gestart met voorlopig 1 huisarts en 2 kinesisten. Vanaf september zouden wij willen uitbreiden met nog een extra huisarts en kinesist en nog meer disciplines (psycholoog, diëtiste, podoloog).  Ik zoek nu een tweede huisarts om deze praktijk verder uit te bouwen en die mij eventueel kan vervangen tijdens mijn vakantie eind juli. Een extra troef zou een interesse in sportgeneeskunde zijn. Opstart, werktijden en eventuele vervanging voordien zijn allen overeen te komen. Aarzel niet om mij te contacteren.
Over de praktijk
Gloednieuwe praktijk op het vierde verdiep in de centrumgalerij in hartje Brussel. Uitzicht op grote markt en justitiepaleis. Uitgerust met veel comfort voor artsen en patiënten. In totaal zijn er 5 kabinetten (4 + 1 grote kinezaal), waarvan er nu 3 gebruikt worden. U zal een kabinet volledig zelf kunnen inrichten. Neem gerust een kijkje op www.groepspraktijkdebeurs.be.
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden volledig autonoom te bepalen. Ik heb aandacht voor een goede work-life balance. Wachtdienst GBBW, ook daar is een zekere autonomie hoeveel wachten u wenst te doen.
EMD pakket & consultatiesysteem
Careconnect Consultaties op afspraak, weinig huisbezoeken.