Huisarts 2060

Vacature geplaatst op 25 mei 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Vervangarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Lange Beeldekensstraat 267
2060 Antwerpen
België

Interesse in deze vacature?

Marie
Schoeters
Functie omschrijving

Op 1 juli 2022 opent ‘Huisarts 2060’, een huisartsenpunt dat de toegang tot eerstelijnszorg moet blijven garanderen voor inwoners van Antwerpen-Noord (2060).  

Door pensionering, carrière-switch of uitval van collega’s huisartsen is er in Antwerpen-Noord momenteel een ernstig tekort aan huisartsen. Dit leidt tot een zeer moeilijke toegang tot eerstelijnszorg voor bewoners van deze wijk. Om aan deze nood tegemoet te komen slaan stad Antwerpen, Domus Medica, ZNA, huisartsenkring Minerva en enkele huisartsen uit 2060 de handen in elkaar en wordt er een centraal huisartsenpunt opgestart op de site van ZNA Stuivenberg en dit van 1/7/2022 tot 28/02/2023.

Voor dit huisartsenpunt zoeken we huisartsen die tijdelijk en flexibel dit punt willen bemannen gedurende korte of langere periode op weekdagen. Minimum tewerkstelling is 1 maand en  maximaal de duur van het project met mogelijkheid tot doorstroom naar een vaste praktijk in 2060.

Over de praktijk

Aanbod:

  • Je werkt via RIZIV-prestatiegeneeskunde en e-facturatie;
  • Uren zijn bespreekbaar en flexibel in te vullen in afspraak met je eventuele collega;
  • Infrastructuur wordt volledig voorzien: ingericht kabinet, wachtruimte, IT-structuur, medisch programma, poetsdienst, stockbeheer, ondersteunende telefoonlijn, etc.;
  • Afgesproken samenwerking voor labo, testing, radiografie met het nabijgelegen ziekenhuis.

U kan uw kandidatuur indienen t.e.m. 15 juni.