HA PRAKTIJK OOSTENDE ZOEKT NIEUWE COLLEGA

Vacature geplaatst op 14 jan 2022

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
HUISARTS
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

praktijk Wellington
SPAARZAAMHEIDSTRAAT
66
8400 Oostende
België

Interesse in deze vacature?

JUAN
WILLEMS
Functie omschrijving
Geïnteresseerd om verder een bestaande praktijk uit te bouwen ?  Wil je inspraak en wens je graag samen te werken met collega's (HAIO ieder jaar en mezelf )  en onze verpleegkundige ? Nadruk ligt op samenwerken in een leuke sfeer met aandacht voor je privé-en verdere professioneel leven.  Wens je een verdere opleiding te volgen of zo ? Geen probleem!
Over de praktijk
* We werken midden in de wijk het 'Westerkwartier' , de wijk achter de Wellingtonrenbaan (vandaar de naam van onze praktijk) . Het is een rustige en volkse wijk. Geen parkingproblemen, tenzij even nu door de werken aan de overkant voor sociale woningen. *Alle leeftijden en etniciteiten zijn aanwezig. Wil je je verdiepen in een subspecialisatie (gynaeco/  pediatrie/ kleine chirurgie..) ? Dit is dus mogelijk. *We werken met een halftijds verpleegkundige (voor ekg's en spirometrie bvb.), leggen nadruk op preventie (vaccinaties, dieet,..), werken met een telesecretariaat (Ringphone) en met een online agendasysteem. Ook kan je vanuit je eigen huis de telefonie bedienen (internettelefonie) . *Onze website: WWW.PRAKTIJKWELLINGTON.BE *Onze praktijk behoort ook tot een grotere samenwerkingsverband : De Viertorre ( in totaal zijn we met 4 groepspraktijken). We zitten allemaal (12 artsen en 2 HAIO's) in dezelfde LOK- groep, wat de cohesie en samenwerking onder elkaar versterkt bvb. bij zwangerschap, plotse ziekte, .. We hebben samen allemaal dezelfde online tool voor afspraken. De GMD's van de patiënten tellen dan bij iedereen zodat we ook in elkaars dossiers kunnen kijken: zeer handig! *Er zijn 4 bureau's en 1 multifunctionele ruimte. *Wekelijks is er overleg met de HAIO, dudit kunnen we gerust verder uitbouwen! *Ieder heeft zijn PC-laptop, welke je mee kan doen op huisbezoek, indien je dit zou wensen.
Wachtdienstregeling & werktijden
* Werktijden overeen te komen : voor iedereen het beste uithalen (kinderen/ andere taken als K&G/ vrije tijd/..) *Oostende heeft een goede georganiseerde wachtdienst met chauffeur op vr/za/zo. *Er is geen eigen praktijkwacht.
EMD pakket & consultatiesysteem
*Care Connect *Alles is op afspraak. *Geen zaterdagconsultaties (tenzij je dat wenst)