Groepspraktijk zoekt nieuwe collega

Vacature geplaatst op 21 nov 2021

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
vervanging van lid van onze associatie
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Adres

Huisartsengroepspraktijk De Doenders
W. Eggerickxstraat,
31
1560 Hoeilaart
België

Interesse in deze vacature?

Ann
Van Damme
Functie omschrijving
Collega huisarts gezocht om samen met 6 andere huisartsen en 2 haio's goed voor de Hoeilanders te zorgen. 
Over de praktijk
Zes geaccrediteerde artsen, allen geconventioneerd waarvan 1 sportarts, 1 professor in de huisartsgeneeskunde,  1 CRA, 2 PO's met 2 haio's. Voltijds secretariaat van 7 tot 19u, een verpleger en diëtiste onder ons dak. Landelijke praktijk met veel anderstaligen (Frans en Engels). We zijn een opleidingspraktijk van de Kuleuven dus vaak stagiairs over de vloer.  
Wachtdienstregeling & werktijden
We doen nog aan praktijkpermanentie zolang er geen wachtpost is (uitgesteld door Corona) dwz ieder weekdag is er 's nachts iemand oproepbaar (weinig oproepen) en ieder weekend is er iemand van 8 tot 20u van wacht. In de weekends wordt er 's nachts samengewerkt met de buurgemeente Overijse. Concreet komt dit overeen met 2 permanenties per maand en 1 weekendwacht per maand waarvan 2/3 12u en 1/3 24u (Overijse is ruim dubbel zo groot als Hoeilaart en heet 2x zoveel huisartsen) We zijn een erkend wachtgebied. De meeste artsen werken 4 dagen per week waarvan 1 met avondconsultatie 
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met Care Connect. Er wordt alleen op afspraak gewerkt maar er wordt wel wat flexibiliteit verwacht vermits Hoeilaart ver van alle Vlaamse ziekenhuizen ligt dus er zijn wel wat spoedgevallen en onverwachte activiteiten.