Groepspraktijk te Zemst (Elewijt) zoekt tijdelijke vervangarts van eind mei tot eind augustus (zwangerschapsverlof)

Vacature geplaatst op 16 nov 2021

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

Groepspraktijk Elewijt
Tervuursesteenweg 752a
1982 Elewijt
België

Interesse in deze vacature?

Caroline
Lingier
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een vervangarts voor onze groepspraktijk te Zemst (Elewijt) vanaf 20 mei 2022 tot en met eind augustus. Consultaties enkel op afspraak, huisbezoeken zijn beperkt.  Geen overname van wachten noodzakelijk, maar steeds mogelijk. Er is een volltijds secretariaat. Verder is er een volledig ingericht en ruim eigen kabinet ter beschikking. We werken met EMD CareConnect en online agenda van Ringphone. Wekelijks patiëntenoverleg, goede werk/privé balans. Uren en werkschema zijn bespreekbaar.   Bij vragen of interesse: gpelewijt@telenet.be of 015/61.03.44. Neem zeker ook eens een kijkje op de website van onze praktijk. www.groepspraktijkelewijt.be  
Over de praktijk
Wij zijn een groepspraktijk met een fijne samenwerking met toffe, jonge collega’s. De praktijk is landelijk gelegen en we hebben een gevarieerd publiek.  Verder is de praktijk vlot bereikbaar uit Antwerpen/Brussel/Leuven via de E19 en de Mechelsesteenweg.  Er is een volltijds secretariaat. Bij afwezigheid van onze secretaresses, werken we samen met een telesecretariaat.  We houden wekelijks patiëntenoverleg.  Er is ruimte voor werk/privé-balans.     
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden zijn bespreekbaar. Er is een georganiseerde weekwacht vanaf 19 uur. Geen overname van wachten noodzakelijk maar steeds mogelijk.  
EMD pakket & consultatiesysteem
EMD CareConnect en online agenda via Ringphone. Consultaties enkel op afspraak.