Groepspraktijk te Brasschaat is op zoek naar 1 of 2 huisartsen

Vacature geplaatst op 16 nov 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Groepspraktijk, feitelijke vereniging, geen forfaitair systeem
Kapelsesteenweg
324/0001
2930 Brasschaat
België

Functie omschrijving
  Omnimed is een groepspraktijk van 4 huisartsen  ( 3 voltijds, 1 deeltijds).  We zijn op zoek naar 1 of 2 nieuwe collega's om ons team te versterken, zeker nu er zeer veel artsen in de nabije omgeving recent gepensioneerd zijn.  
Over de praktijk
We hechten veel belang aan de arts-patiëntrelatie en zijn graag een huisartsenpraktijk waarbij er belang gehecht wordt aan de unieke band tussen huisarts en patiënt. Door samen te werken, verzorgen we de continuïteit in onze praktijk en willen we ervoor zorgen dat elke arts tevreden kan zijn over zijn work/life balance. Als je meer dan 70 % werkt, beschik je over een eigen ruimte, die je niet hoeft te delen met collega's.  Elke praktijk is volledig uitgerust ( nieuwbouw in gebruik genomen in december 2021 ). Verpleegkundige aanwezig vanaf december 2021, elektronische online agenda,  telesecretariaat.  Weekwachtdienst  6 tot 7 x / jaar en weekendwacht  72 u per jaar ( in shiften van 6 of 12 u ).  Er loopt  een vacature voor een halftijds administratief bediende.
Wachtdienstregeling & werktijden
Weekwachtdienst 6 tot 7 x per jaar,  voorlopig nog niet op wachtpost, beperkt tot 3-5 oproepen per shift. Weekendwacht in HWP  Noordrand,  72 uur per jaar, in shiften van 6 tot 12 u
EMD pakket & consultatiesysteem
Health one Raadpleging op afspraak