Gezocht: huisarts voor zwangerschapsvervanging te Aalter

Vacature geplaatst op 9 jul 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Huisartsenpraktijk Lodorp
Lodorp
64B
9880 Aalter-Lotenhulle
België

Interesse in deze vacature?

Sabine
Huyberechts
Functie omschrijving
We zijn op zoek naar een collega huisarts of afgestudeerde HAIO die geïnteresseerd is om een zwangere collega te vervangen vanaf februari 2025 tem juni 2025. We verhuizen in oktober naar een gloednieuw praktijkgebouw, waardoor starten vanaf november 2024 zeker welkom is. Later starten of langer blijven is ook mogelijk.
Over de praktijk
We zijn een snel groeiende praktijk van 3 vrouwelijke collega's, gelegen in het landelijke Lotenhulle. De patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd, zowel qua leeftijd als qua pathologie.
Wachtdienstregeling & werktijden
Zowel de week- als WE-wachtdiensten gaan door in de huisartsenwachtpost die gelegen is boven de dienst Spoedgevallen van het AZ Alma ziekenhuis van Eeklo. Er is geen praktijkwacht. De praktijk is bereikbaar op weekdagen tussen 8:00 uur en 19:00 uur. Op zaterdag zijn er geen raadplegingen. Het werkschema zal in onderling overleg besproken worden.
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met Care-connect. De afspraken verlopen via een digitale agenda van Introlution. We doen beroep op het telesecretariaat van Solutel, maar hopen om in de nabije toekomst een praktijkmedewerker te kunnen aanwerven.