Gent: Jonge duopraktijk zoekt vervanger

Vacature geplaatst op 25 nov 2020

Functie
Huisarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Huisartsenpraktijk Ekkergem
Bernard Spaelaan 7
9000 Gent
België

Interesse in deze vacature?

Helena
Coppé
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een zwangerschapsvervanging vanaf mei 2021 tem september 2021. Nadien is er mogelijkheid tot vaste samenwerking indien gewenst.
Over de praktijk
Huisartsenpraktijk Ekkergem is een recente duopraktijk in centrum Gent. We beschikken over 3 uitgeruste dokterskabinetten. Verder zijn er nog meerdere kabinetten beschikbaar in het gebouw om in de toekomst uit te breiden naar een multidisciplinaire groepspraktijk. Op termijn wensen we ook een secretariaat in te schakelen. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Wachtdienstregeling & werktijden
Er is een georganiseerde wachtdienst via de HVG zowel in de week als tijdens het weekend. Beperkt aantal wachten. Tijdens de vervanging dienen geen wachten overgenomen te worden. Indien gewenst, kunnen er altijd wachten gedaan worden via de HVG.
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met het softwarepakket CareConnect en hebben een online afsprakensysteem via Medici. Er wordt alleen op afspraak gewerkt. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die het echt nodig hebben. Deze bevinden zich allemaal op fietsafstand van de praktijk.