Geneeskunde voor het Volk Zelzate zoekt deeltijdse of voltijdse huisarts – vervanging bevallingsrust: februari 2021 tot eind oktober 2021

Vacature geplaatst op 15 feb 2021

Functie
Huisarts
Functie titel
deeltijdse of voltijdse huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

Geneeskunde voor het Volk Zelzate
Hoogbouwplein
6
9060 Zelzate
België

Interesse in deze vacature?

Els
Van Der Sypt
Functie omschrijving
Als vervangarts kan je kiezen of je in dienstverband of als zelfstandige met ons meewerkt. Het aantal uren of dagen dat je werkt is bespreekbaar. Voor meer informatie neem contact op met els.vandersypt@gvhv.be (coördinator) (0472/938448).
Over de praktijk
Geneeskunde voor het Volk Zelzate is een wijkgezondheidscentrum onder de koepel van Geneeskunde voor het Volk. Er werkt momenteel een overwegend jong team van 5 artsen en 2 haio’s, samen met 5 verpleegkundigen (zowel thuisverpleging als consultaties), 1 zorgkundige, een diëtiste en psychologe. Onze patiëntenpopulatie is zowel naar leeftijd als socio-economische positie een weerspiegeling van de samenstelling van de Zelzaatse bevolking. De artsen worden sterk ondersteund door een bekwaam team van onthaalmedewerkers.  Elke middag is er tussen 13 uur en 13.30 uur patiëntenoverleg met het medisch team. Op donderdagnamiddag is er om de 14 dagen een medisch overleg, en om de 14 dagen een vergadering met het hele team (momenteel huren we hiervoor een regelmatig een grote zaal, of werken we in kleine groepjes). Ook in deze covidperiode ondernemen we projecten om patiënten en buurtbewoners "coronaproof" te activeren. Zo werkte onze psychologe wandelingen uit en zijn er groepsgesprekken voor mensen die het in deze periode psychisch moeilijk krijgen. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Werktijden overeen te komen. Er zijn geen praktijkwachten.
EMD pakket & consultatiesysteem
CareConnect. We werken volledig op afspraak.