Geneeskunde voor het Volk Zelzate zoekt collega huisarts

Vacature geplaatst op 12 sep 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Vaste functie
Adres

Geneeskunde voor het Volk Zelzate
Hoogbouwplein 6
9060 Zelzate
België

Interesse in deze vacature?

Ruth
Van de Velde
Functie omschrijving
Hallo! Ben je een huisarts met een brede blik op de maatschappij? Zijn preventie en een integrale benadering van de patiënt je stokpaardjes? Vind je ook dat multidisciplinair teamwerk je sterker maakt? Dan is Geneeskunde voor het Volk in Zelzate misschien wel de uitgelezen plek om helemaal tot je recht te komen. We zoeken een collega huisarts in onze multidisciplinaire forfaitaire praktijk om samen te werken aan gezondheid in de brede zin van het woord. Met ons overwegend jong team van verpleegkundigen, huisartsen, HAIO’s, onthaalmedewerkers, een psycholoog, een diëtiste, een maatschappelijk werker en ondersteunend personeel werken we nauw samen om onze patiënten zo deskundig mogelijk te ondersteunen. Zo vindt er dagelijks overleg plaats om vanuit onze diverse expertise tot oplossingen te komen. Taken
  • Huisartsgeneeskundige zorgen in een multidisciplinaire groepspraktijk
  • Voornamelijk raadplegingen op afspraak en een beperkt aantal huisbezoeken
  • Dagelijks multidisciplinair (patiënten)overleg
  • Mogelijkheid om het medisch werk aan te vullen met uitdagende projecten op het domein van preventie, medische kwaliteit, geïntegreerde zorg, maatschappij volgens interesse en talenten.
Over de praktijk
Wat ons als Geneeskunde voor het Volk onderscheidt van een ander wijkgezondheidscentrum is dat we deel uitmaken van een nationale organisatie. Samen met collega’s over het hele land en onze patiënten, voeren we campagne voor het recht op gezondheid in een gezonde maatschappij. Op die manier hoeven we niet bij de pakken te blijven zitten wanneer we zien dat patiënten ziek worden door slechte werk- of woonomstandigheden! Werken in Zelzate is ook erg boeiend, door zijn diverse, stedelijke context. Een afwezigheid van ziekenhuizen in de dichte nabijheid maakt het medisch werk gevarieerd en de vertrouwensband tussen patiënt en huisarts des te belangrijker. Meer info over Geneeskunde voor het Volk kan je terugvinden op Homepage | Geneeskunde voor het volk (geneeskunde-voor-het-volk.be)
Wachtdienstregeling & werktijden
De patiënten kunnen elke werkdag terecht in onze groepspraktijk van 8u-20u. Na 20u en tijdens het weekend & feestdagen kunnen ze terecht in de Huisartsenwachtpost van Eeklo. Waar wij ook wachtdiensten opnemen.  Een voltijds uurrooster is 38u/week, waarvan we verwachten dat elke collega één avonddienst tot 20u werkt. De andere dagen werk je in daguren. We zijn ook steeds bereid rekening te houden met persoonlijke wensen omtrent het uurrooster. 
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met Care Connect voor het EMD en MYA is ons afsprakenprogramma.