Gecombineerde huisartsen- en tandartsenpraktijk zoekt huisarts voor vaste associatie

Vacature geplaatst op 16 nov 2021

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Voltijdse of deeltijdse vacature voor huisarts om jonge dynamische praktijk te komen vervoegen om zo de verdere uitbreiding van de praktijk te komen helpen ondersteunen.
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Vaste functie
Adres

Huisartsen- en tandartsenpraktijk Den Waterboord
Aalterstraat 5
8755 Ruiselede
België

Interesse in deze vacature?

Kurt
Heldenbergh
Functie omschrijving
   Voltijdse of deeltijdse vacature voor huisarts om jonge dynamische praktijk te komen vervoegen om zo de verdere uitbreiding van de praktijk te komen helpen ondersteunen. U komt in een aangename werkomgeving terecht waar voldoende aandacht wordt gegeven aan een goede work/life balance.
Over de praktijk
   Moderne huisartsenpraktijk met een gevarieerde populatie gelegen in een landelijke omgeving, maar zeer vlot bereikbaar via E40.  De praktijk is pas volledig vernieuwd en geherstructureerd zodat op een vlotte manier kan gewerkt worden. U komt terecht in een jonge praktijk waar reeds een huisarts, medisch secretaresse, assistente en 4 tandartsen werkzaam zijn. Alle raadplegingen verlopen op afspraak. Afspraken kunnen online of telefonisch via het secretariaat gemaakt worden. U beschikt over een volledig nieuw kabinet. In kader van de heersende corona-epidemie is een apart kabinet ingericht om op covidinfectie verdachte pathologie te onderzoeken en behandelen. Het kabinet heeft een aparte in- en uitgang alsook een aparte wachtruimte.     Naast de typische huisartsgeneeskundige pathologie komt er ook een stuk sportgeneeskundige pathologie aan bod. Interesse in orthopedische problemen en sportgeneeskunde is een pluspunt maar zeker geen must.
Wachtdienstregeling & werktijden
 Tijdens de week neemt de praktijk deel aan de lokale wachtdienst van de huisartsen. Tijdens de weekend wordt de permanentie waargenomen door de wachtpost van de regio. De praktijk neemt eveneens deel aan die algemene wachtdienst. Werktijden zijn onderling overeen te komen, dit kan zowel voltijds als deeltijds zijn.
EMD pakket & consultatiesysteem
 Consulaties verlopen volledig op afspraak, afspraken telefonisch of online via de praktijkwebsite (introlution). EMD pakket : CareConnect technische onderzoeken: WelchAllyn (ECG, 24-uurs bloeddrukmeting, spirometrie)