Fijne multidisciplinaire praktijk in Tienen (Kumtich) zoekt zwangerschapsvervanging voor een huisarts van maart t.e.m. december 2024 (flexibel in periode en uren!) + EXTRA BONUS VERLONING (te bespreken)

Vacature geplaatst op 25 feb 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Wij zijn op zoek naar een collega om gedurende het zwangerschapsverlof van een arts (een deel van) haar raadplegingen over te nemen. In de periode van maart t.e.m. december 2024 , met flexibele data (vroeger starten of langer blijven is een optie!) en we
Type samenwerking
Voltijds
Type contract
Tijdelijke functie
Adres

groepspraktijk de mene
Leuvenselaan
785
3330 Kumtich
België

Interesse in deze vacature?

Lot
Popelier
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een collega om gedurende het zwangerschapsverlof van een arts (een deel van) haar raadplegingen over te nemen. In de periode van maart t.e.m. december 2024 , met flexibele data (vroeger starten of langer blijven is een optie!) en werkuren.
Over de praktijk
We zijn een multidisciplinaire praktijk met 4 huisartsen, maar ook kinesisten, psychologen, diëtisten en een secretariaat. Je zal je eigen kabinet hebben waar alles voorhanden is. Afsprakensysteem via Doctena, geen vrije raadpleging, beperkte huisbezoeken. Uurregeling individueel aan te passen, de werktijden zijn bespreekbaar. Er is een georganiseerde weekwacht vanaf 18u. Geen weekendwerk. Je hoeft geen wachten over te nemen. Medisch programma: CareConnect .
Wachtdienstregeling & werktijden
Afsprakensysteem via Doctena, geen vrije raadpleging, beperkte huisbezoeken. Uurregeling individueel aan te passen, de werktijden zijn bespreekbaar. Er is een georganiseerde weekwacht vanaf 18u. Geen weekendwerk. Je hoeft geen wachten over te nemen. Medisch programma: CareConnect .
EMD pakket & consultatiesysteem
Care connect