Enthousiaste huisarts gezocht voor groepspraktijk te Deerlijk

Vacature geplaatst op 3 mrt 2024

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
huisarts voltijds vast
Type samenwerking
Overeen te komen
Type contract
Associatie
Tijdelijke functie met optie vast
Vaste functie
Adres

huisartsen de Feniks
Driesknoklaan 46A
8540 Deerlijk
België

Interesse in deze vacature?

Ilke
Stoffels
Functie omschrijving
Groepspraktijk de Feniks (www.huisartsenpraktijkdefeniks.be) zoekt een enthousiaste vierde huisarts, wegens vertrek van een collega.  We zijn een divers en gemotiveerd team van huisartsen samen met een administratief bediende, op termijn eventueel uit te bereiden met een praktijk assistente. 
Over de praktijk
We hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie met een gezonde mix qua socio-economische status en leeftijd en een zeer gevarieerde pathologie.  We werken in een modern nieuw praktijkgebouw met mooie ruime consultaties, een keuken, een douche en een tuin waar we bij mooi weer kunnen vergaderen.  we hechten belang aan evidence-based werken,  een goede work-life balance, laagdrempelige zorg en een fijne werksfeer met open communicatie. We houden teamvergaderingen, maar ook teambuildings. Elk kan zijn eigen interesse uitbouwen en mits onderling overleg ook verder bekwamen in een specifieke tak indien gewenst. 
Wachtdienstregeling & werktijden
Er is een goed georganiseerde wachtdienst, zowel in de week als in het weekend.  We werken volledig op afspraak. Verlof en werkschema wordt in overleg geregeld. Er wordt gestart met een proefcontract, waarna een vaste associatie wel de bedoeling is. 
EMD pakket & consultatiesysteem
We werken met careconnect en een online en telefonisch afsprakensysteem.  Indien interesse, geef gerust een seintje, we willen je graag leren kennen