enthousiaste, dynamische secretarieel medewerker

Vacature geplaatst op 29 mrt 2024

Functie
Onthaalbediende
Functie titel
onthaalbediende
Type samenwerking
Deeltijds
Type contract
Tijdelijke functie met optie vast
Adres

artsenpraktijkvierschaar
Winkelsestraat, 41a
8860 Lendelede
België

Interesse in deze vacature?

Else
Spillebeen
Functie omschrijving
Jij bent het eerste aanspreekpunt van de patiënten. Je bent communicatief sterk en vlot in de omgang. Je weet elke patiënt op een vriendelijke en vlotte manier verder te helpen. Op gebied van administratie ben je een echte duizendpoot. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de agenda’s van de verschillende artsen. Je beantwoordt ook alle inkomende telefoons en je staat in voor al het mailverkeer van de praktijk. Heb je reeds medische ervaring opgedaan? Dan heb je een stapje voor!   Wat zouden je taken daarnaast nog zijn: Telefonie en emailverkeer Verwerken van binnenkomende en uitgaande briefwisseling, up-to-date houden van patiëntendossiers, afspraken maken Aanvullen van benodigde materialen in de praktijkruimtes, materiaalvoorraad bijhouden en bestellen en steriliseren Assisteren bij basis medische taken wanneer vereist
Over de praktijk
Wij zijn een groepspraktijk met 3 vaste artsen, 1 HAIO en 1 verpleegkundige. We zijn een goed en warm team, flexibel, eerlijk en open. We hebben elk onze persoonlijkheid en troeven binnen de praktijk. Ook hebben we in 2023 de praktijkruimte volledig verbouwd, waardoor er veel ruimte is. We hebben een fijne, gevarieerde populatie.
Wachtdienstregeling & werktijden
18 uur (3.5 uur per ochtend tussen 8u30 en 12u, met uitzondering voor maandag tot 12u30) met optie tot meer uren in de toekomst.