Enthousiaste derde collega gezocht – jonge bloeiende praktijk in Zuid-West-Vlaanderen

Vacature geplaatst op 8 mrt 2023

Functie
Huisarts/Vervangarts
Functie titel
Huisarts - www.artsenpraktijkloods80.be
Type samenwerking
Deeltijds
Overeen te komen
Voltijds
Type contract
Associatie
Vaste functie
Adres

ARTSENPRAKTIJK LOODS 80
Roterijstraat
80
8560 WEVELGEM
België

Interesse in deze vacature?

DECOUTTERE
RUTH
Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste derde huisarts om ons team te versterken en de praktijk verder te laten groeien. Onze groepspraktijk bestaat momenteel uit twee huisartsen, een osteopaat en psychotherapeut. We zijn een jonge bloeiende praktijk, waar een heel aangename sfeer heerst, zowel onder de collega’s als met de patiënten. Enkele puntjes die ons typeren: we hechten veel belang aan een goede work-life balance, werken graag op een EBM manier en zijn trots op onze mooie praktijk. www.artsenpraktijkloods80.be
Over de praktijk
Ruime moderne lichtrijke praktijk sinds januari 2020 met 3 kabinetten, receptie en wachtzaal, tuin en voor de artsen en paramedici een keuken en apart sanitair met douche. Alles heel toekomstgericht (domotica voor deuren en verlichting, laadpalen op de parking, VOIP, etc.). In de nabije toekomst wensen we met een secretaresse te werken – momenteel weinig telefonische belasting (alles gebeurt online). Het pand biedt de mogelijkheid om nog verder uit te breiden in de toekomst - alles kan nog, sta mee aan de wieg ervan!
Wachtdienstregeling & werktijden
Weekendwacht in de wachtpost van Menen (12u shifts, 7x/j)- weekwachten van thuis uit (7x/j). Weekschema volledig zelf te bepalen.
EMD pakket & consultatiesysteem
Care Connect + Medici agenda.